Oproep


Wie wil er meedenken rondom een ouderinitiatief wonen te Assen?

Het AEND is benaderd door een ouder van een kind (volwassen) met autisme. Deze ouder ervaart dat het lastig is om een passende woonplek te vinden voor zijn kind. Hij heeft daardoor het idee voor een ouderinitiatief opgedaan.

Meneer is enthousiast over de opzet van de woonvorm Oase7 te Assen (http://www.oase7.nl en https://www.humanitas-dmh.nl/locaties/oase7).

Hij zou graag in contact komen met andere geïnteresseerden om samen te onderzoeken of het opzetten van een soortgelijk initiatief haalbaar is.

Het idee van meneer is; een woonvorm voor volwassenen met autisme en een (boven) gemiddelde intelligentie in of nabij Assen, soort gelijk als Oase7.

Wil jij je inzetten voor dit initiatief? Of ken je iemand die dit met meneer wil onderzoeken? Ik ontvang graag je contactgegevens.

De reacties worden verzameld en teruggekoppeld aan meneer.

Uiteraard eerst toestemming vragen aan de persoon of de gegevens gedeeld mogen worden als het niet om je eigen gegevens gaat.

Voel je vooral vrij om binnen je eigen netwerk of social media  het verzoek te delen. Hoe breder het wordt uitgezet, hoe groter de kans van slagen wordt.  

Ik zie je reactie graag tegemoet voor 1 september 2019, daarna zal ik meneer informeren over de eventuele reacties.

Reacties kunnen gemaild worden naar: info@aendrenthe.nl

Al vast hartelijk dank voor de moeite!

Met vriendelijke groet,

Matthijs van der Monde

Coördinator AEND